Kies hier uw gewenste pagina

Workshop: Relevante trends 

relevante trends2

 

"Trends zien

is goed,

trends benutten

is beter "

Inleiding

Er zijn vele trends te onderscheiden, maar lang niet allemaal zijn deze relevant voor uw bedrijf. D.m.v. trendvalidatie en trendclassificatie brengt u orde aan en onderscheid u trends van hypes. Daarnaast dient u betekenis te geven aan deze trends voor uw bedrijf. Trends komen en gaan en vergen een permanente alertheid.

Een goede trendanalyse kan als input dienen voor de omgevingsanalyse (bekend als DESTEP of PEST), een veel gebruikt onderdeel bij strategievorming of marketingplanning. U kunt trendanalyse gebruiken om uw organisatie alerter en wendbaarder te maken.

Workshop

In deze workshop nemen wij u mee in een aantal invloedrijke trends en bepalen we samen met u de impact op uw bedrijf. Daarnaast geven we u een aantal handvaten om trendanalyse professioneel te borgen in uw bedrijf. U bent vrij in de keuze van de locatie. Maximaal 8 deelnemers. Wij maken op verzoek foto's tijdens de workshop en een  rapportage na de workshop.

 

trendmodel3

 

Meer weten ? overzicht workshops individuele begeleiding?

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Laten we de mogelijkheden eens op een rijtje zetten.

  

 

bel ons: 06-20540015

Anthony van de Wiel 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

×

×
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Privacy policy