Kies hier uw gewenste pagina

Workshop: Visie-missie-kernwaarden-strategie 

visie missie

 

"The future

belongs to those

who prepare for

it today "

Visie en missie

Bedrijven met een duidelijke visie en missie presteren beter dan organisaties die dat niet hebben, zo is al vaak in onderzoeken aangetoond. Visie beschrijft de relevante toekomst & trends. Missie beschrijft je bestaansrecht, de betekenis voor je stakeholders, je kernwaarden, kernkwaliteiten en streefdoelen. Een goede visie en missie geven de organisatie richting, het brengt focus aan en bindt medewerkers en klanten. Het zorgt voor inspiratie, enthousiasme en doelgerichtheid.

Strategie en doelstellingen

Strategie geeft antwoord op de vragen: Wat zijn onze doelstellingen en hoe kunnen we deze het beste realiseren? Welke maatregelen en verbeteracties moet onze organisatie nemen om het gewenste resultaat te bereiken? Doelstellingen beschrijven het gewenste resultaat, bij voorkeur concreet, haalbaar, meetbaar en tijdsgebonden.

Kernwaarden

Kernwaarden vormen samen met de visie en missie de organisatie-identiteit. Kernwaarden (values, beliefs) gaan over de normen, waarden en overtuigingen van een organisatie en haar medewerkers. Kernwaarden fungeren als ethisch kompas en vormen de "kern" van de bedrijfscultuur van een onderneming.

De workshop

In deze workshop begeleiden wij u bij het (her) definiëren van visie, missie, strategie en kernwaarden. Wij doorlopen in deze workshop minmimaal de stappen 1 t/m 5 met u.  U bent vrij in de keuze van de locatie. Maximaal 8 deelnemers. Wij maken op verzoek foto's tijdens de workshop en een  rapportage na de workshop.

 

strategiemodel3

 

Meer weten ? overzicht workshops individuele begeleiding?

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

Wij nemen dan contact

met je op en zetten de

mogelijkheden  op een rijtje.

  

 

×

×
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Privacy policy