Kies hier uw gewenste pagina

Training: De klantreis

customer journey mapping3

 

 "Welke reis maken

  mijn klanten,

  van behoefte

  tot aankoop ?"

Inleiding

Niet alleen de kwaliteiten van het product of de dienst zijn belangrijk om uw klanten te boeien en te binden. De totale beleving van de klant (customer experience) van uw bedieningsmodel wordt steeds belangrijker. Customer journey mapping is een aanpak die u in staat stelt de wijze waarop interactie (touchpoints) tussen u en u klant plaatsvindt, te definiëren, beter te begrijpen en te verbeteren. Welke kanalen gebruikt u (persoonlijk, digitaal) en welke communicatie-mix (persoonlijk gesprek, website, e-mail, SMS, brochures) is raadzaam. Welke ervaring laat uw organisatie achter bij de klant. Een customer journey map kan een belangrijke stap zijn in de definitie van een omni channel strategy, maar ook een impuls om retentie, omzet en winst snel te verbeteren.

Doelgroep:

MKB, MKB+

Doel:

In beeld brengen van de klantreis (customer journey mapping) van uw klanten. Het identificeren van verbeteringsmogelijkheden en het definiëren van vervolgstappen.

Thema's:

Klantlevenscyclus (customer life cycle), klantreis, kanalen-mix, touchpoints, communicatiemix, klantenloyaliteit, SEO, ambassadeurs, geleide aankoop, etc.

Vorm:

Workshop 2 dagen (light variant in 1 dag), begeleid door een marketing specialist. Kennisoverdracht, oefeningen, brainstorming, daadwerkelijke mapping, analyse verbetermogelijkheden, actieplanning.

Resultaat:

Een of enkele customer journey maps, een overzicht van verbeteringsmogelijkheden en mogelijke vervolgstappen, die binnen het eigen bedrijf besproken kunnen worden. 

Voorwaarden:

  • Prijzen zijn gebaseerd op groepen van maximaal 5 personen.
  • Voor grotere groepen brengen wij de kosten van een extra trainer in rekening.
  • De workshops worden bij u op het bedrijf verzorgd. Voor externe locaties brengen wij extra kosten in rekening.
  • Op ons eigen kantoor brengen wij de lunch in rekening.

 

Meer weten ? overzicht workshops individuele begeleiding?

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

Wij nemen dan contact

met je op en zetten de

mogelijkheden  op een rijtje.

  

 

×

×
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Privacy policy