Kies hier uw gewenste pagina

Workshop: Nieuwe verdienmodellen 

nieuwe verdienmodellen2

 

"There is a way

to do it better.

Find it ! "

Inleiding

Technologische en sociale vernieuwing zetten bestaande bedrijfsmodellen op zijn kop. Krantenabonnementen worden opgezegd, postzegels worden zeldzaam, muziek speel je af met je abonnement, evenals films en TV programma. Betalen voor gebruik i.p.v. bezit groeit hard. En ook de ruilhandel wordt steeds professioneler. Hoe verdienen social media (FB, Google, Linkedin), bemiddelaars (booking.com, Uber), softwarebedrijven en de entertainmentindustrie hun geld en wat kunnen we hier van leren. Welke verdienmodellen zijn er gangbaar in uw branche en hoe kunt u zich onderscheiden ? We zoemen daarbij in op o.a. consumentengedrag & - trends, waardepropositie, ontwerp, bedrijfsmodellering, value drivers, cost drivers, klantwaarde analyse, etc.

Workshop

In deze workshop geven wij u inzicht in de verschillende bedrijfsmodellen en verdienmodellen en begeleiden wij u bij de keuze voor voor de aanscherping of aanpassing van uw bedrijfsmodel. Wij gebruiken hiervoor modellen als b.v. het business model canvas. 

nieuwe verdienmodellen

 

Meer weten ? overzicht workshops individuele begeleiding?

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

Wij nemen dan contact

met je op en zetten de

mogelijkheden  op een rijtje.

  

 

×

×
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Privacy policy