Kies hier uw gewenste pagina

Business Associate True Service lanceert nieuw boek

aardigzijn true service

Wim van Gennip, een van de Business Associates van True Service, heeft recentelijk tezamen met Olivier Akkerman een nieuw boek gepubliceerd over de kracht van aardig zijn voor klanten: "er zit wel omzet in aardig zijn"

Korte samenvatting

De auteurs zien aardig zijn als de basis voor succes, waarbij aardig zijn méér is dan alleen aardig gedrag. Het vraagt vooral ook om een aardig aanbod, dat doen wat de klant wil. Deze beide vormen van “aardig zijn” zorgen voor wederzijdse loyaliteit tussen de klant en bedrijf, een randvoorwaarde voor je omzet van nu en later.

In het model, de Aardige Knoop, is de flow van loyaliteit goed te zien. Hij stroomt continue langs het aardige aanbod, langs je aardige gedrag en langs de systemen en kanalen die je inzet. Iedere verandering van het één heeft consequenties voor het andere. Om de klant goed te leren kennen moet je achter je bureau vandaan komen: ga op safari en ontdek in het wild wat de klant beweegt om een of niet bij jou te kopen.
Het is de ambitie van de auteurs om meer bedrijven en personen aardiger te laten worden met onderscheidende producten en diensten. 

Boek bestellen

Ga naar www.aardigzijn.nl 

True Service en aardig zijn

True Service helpt bedrijven om haar commerciele slagkracht duurzaam te verbeteren. Aardig gevonden worden in de ogen van uw klanten is daar een belangrijk onderdeel van.  Passende producten/diensten, onderscheidende bedieningsconcepten en klantgerichtpersoneel zijn hiervoor belangrijke randvoorwaarden. Wij begeleiden ondernemingen met inspiratieworkshops, advies, interim en operationele ondersteuning. Wilt u een keer samen sparren over nieuwe kansen. Neem dan contact op met ons op. Dat kan telefonisch (Anthony van de Wiel 06-20540015) of per e-mail (  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  )

Als u dit artikel waardeert, laat het de wereld weten (buttons op de rechterzijde van de website)

inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Laten we de mogelijkheden eens op een rijtje zetten.

  

 

bel ons: 06-20540015

Anthony van de Wiel 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

×

×

Login

Please login using your credentials received by email when you register.

  or   Registreer

Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×