Kies hier uw gewenste pagina

Wim van Gennip Business Associate bij True Service

Wim 5x5 KL

 

Per 1-7-2015 is Wim van Gennip als Business Associate toegetreden tot True Service.  Wim is een senior Marketing consultant, met een grote kennis en ervaring op het gebied van Retail. Als docent en schrijver van (management-) boeken stelt Wim zijn kennis, inzichten en ervaringen ter beschikkingen aan een grote groep vakgenoten, bedrijven en medewerkers. 

Professional

Wim heeft in het verleden verschillende management- en directiefuncties bekleed, bij o.a. Vendex, Superunie, Sligro, en Bakkersland. Sinds 2007 is Wim werkzaam als zelfstandig adviseur, waarbij hij de klant weer centraal probeert te stellen in het denken en handelen van zijn opdrachtgevers. Inmiddels heeft Wim veel bedrijven geadviseerd zoals Dela, Campina, Boost group, Guts Retail, Natudis, Vitalis zorggroep, Syntens, Nedac Sorbo, etc.

Wim: " Er is nog zoveel te winnen als het gaat om klantgericht denken en handelen. Dat moet vanuit de eigen organisatie worden ervaren en beleefd. Adviseurs kunnen hierbij richting geven en beweging op gang brengen. Maar uiteindelijk zijn het de medewerkers die het doen, niet in de laatste plaats door effectief samen te werken".

Docent & schrijver

Wim is kerndocent Hoger Supermarkt Management Opleiding (OVD) en gastdocent bij EFMI business school en Fontys Hogeschool Eindhoven. Wim heeft daarnaast  een aantal boeken gepubliceerd, waarin hij een aantal handvaten aanreikt om de klantgerichtheid en samenwerking van teams te bevorderen: Haantjes leggen geen eieren  en hé Droeftoeter

True Service

Met de komst van Wim heeft True Service weer een belangrijk stap gezet in de opbouw van een vakkundig en krachtig team. Een team dat bedrijven kan ondersteunen om haar commerciele doelstelling te realiseren en duurzame groei te realiseren.  True Service ondersteunt bij de opbouw van commercieel triple-A dna van uw organisatie , waarin (1) Added value, (2) Attractiveness & (3) Adaptablility als bouwstenen voor uw succes worden geborgd.

Als u dit artikel waardeert, laat het de wereld weten 

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Laten we de mogelijkheden eens op een rijtje zetten.

  

 

bel ons: 06-20540015

Anthony van de Wiel 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

×

×