Kies hier uw gewenste pagina

Nieuws

 

Per 1-9-2015 is Lars Fassbender toegetreden als Business Associate toegetreden tot True Service.  Lars heeft ruim zeven jaar (leidinggevende ) ervaring op het gebied van online Marketing aan zowel bureau- als klantzijde.

Professional

In zijn laatste functie als Marketing- en PR-manager bij Social Deal heeft Lars de explosieve groei van Social Deal actief ondersteund en de ROI met 40% doen stijgen. Lars is als manager een mensen-mens, die graag de beschikbare competenties en talenten in zijn team mobilieert. 

Lars: " Succes maak je samen. Kies een gerichte doelgroep, leer ze kennen, implementeer een heldere online maketingstrategie, volg nauwkeurig de resultaten en durf concepten uit te proberen. Maar bovenal, ontwikkel een actieve dialoog tussen je klanten en je collega's" 

Lars heeft als marketeer een bijzondere interesse opgebouwd voor de sociaal-economische verschuivingen die de verschillende generaties (X, Y, Z) met zich meer brengen. Wat drijft hen, wat motiveert hen en wat bindt hen ? 

Lees meer: Lars Fassbender wordt Business Associate bij True Service


Wim 5x5 KL

 

Per 1-7-2015 is Wim van Gennip als Business Associate toegetreden tot True Service.  Wim is een senior Marketing consultant, met een grote kennis en ervaring op het gebied van Retail. Als docent en schrijver van (management-) boeken stelt Wim zijn kennis, inzichten en ervaringen ter beschikkingen aan een grote groep vakgenoten, bedrijven en medewerkers. 

Professional

Wim heeft in het verleden verschillende management- en directiefuncties bekleed, bij o.a. Vendex, Superunie, Sligro, en Bakkersland. Sinds 2007 is Wim werkzaam als zelfstandig adviseur, waarbij hij de klant weer centraal probeert te stellen in het denken en handelen van zijn opdrachtgevers. Inmiddels heeft Wim veel bedrijven geadviseerd zoals Dela, Campina, Boost group, Guts Retail, Natudis, Vitalis zorggroep, Syntens, Nedac Sorbo, etc.

Lees meer: Wim van Gennip Business Associate bij True Service


De meeste Nederlanders vinden dat banken de bedrijven die op de afdeling Bijzonder Beheer zijn geplaatst, moeten helpen. 'Te veel ondernemingen gaan op dit moment onnodig failliet vanwege een conflict met de bank.'

Uit recent onderzoek blijkt dat 69% van de Nederlanders vindt dat banken de maatschappelijke functie hebben om ondernemingen in zwaar weer te helpen. Maar dat betekent niet dat de ondernemingen meer krediet moeten krijgen. Dat blijkt uit onderzoek door online-marktonderzoeksbureau No Ties/Peil.nl. Het gaat om 2000 respondenten, overwegend werkende Nederlanders.

Lees meer: Banken moeten bedrijven in zwaar weer helpen


Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Laten we de mogelijkheden eens op een rijtje zetten.

  

 

bel ons: 06-20540015

Anthony van de Wiel 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

×

×