Kies hier uw gewenste pagina

Business Fit-Challenge ℠ 

Zijn we als team klaar voor de toekomst? 

businessfitchallenge

In slechts 3 dagdelen volledig zicht op de wendbaarheid van je bedrijf;  strategisch, tactisch en operationeel. Vind het uit op een leuke, leerzame en speelse manier, in een inspirerende omgeving.

De wereld verandert. Vandaag al

De wereld verandert zo snel dat je morgen niet meer weet, wat je gisteren goed deed. Je hebt het gevoel dat je overal te laat mee bent. Disruptie is (bijna) de standaard geworden. In het leger weten ze dat al langer; ook als de hele staf sneuvelt weten de soldaten toch het doel te veroveren.

Wendbaar zijn is het nieuwe winnen

Degene die snel – en goed – weet in te spelen op de veranderingen wint. Agile werken is het nieuwe werken geworden. Hoe kun je snel en wendbaar reageren op alles wat dagelijks op je afkomt, zonder doelloos rond te zwalken? Na de Business Fit Challenge℠ weten jij en je team hoe je ervoor staat. Heb je het doelwit wel of niet uitgeschakeld, ofwel heb je de slag gewonnen.

Leren van onverwachte interventies

Door het intakegesprek wat we al eerder met je hadden en door ons eigen onderzoek hebben wij inzicht gekregen in de problematiek van jouw branche. Van hieruit hebben wij het ‘krijgsspel’ opgebouwd. Gedurende de dag lanceren wij onverwachte interventies, die je inzicht geven in de prestaties die jij en je team leveren. Je bereikt je doel ondanks dat de granaten ineens op waren, of een brug gebombardeerd.

Volledig ontzorgde teamdag

De Business Fit Challenge℠ beslaat 3 aaneengesloten dagdelen, die wij volledig voor je organiseren. Het is een must om buiten je bedrijf te zitten, in een leuke en aantrekkelijke omgeving. Jullie gaan een interessante en inspirerende dag tegemoet, waar ook ruimte is om elkaar nader te leren kennen. Net zoals het er op het slagveld aan toegaat: vol in actie in het veld, maar ontspannen in het kamp. Wilt u het meer bescheiden houden

Professioneel begeleid

Jullie worden begeleid door professionals met kennis t.a.v. strategie, krijgskunde, marketing & communicatie en organisatiepsychologie.

De slag is gewonnen

Na de Business Fit Challenge℠ weet je:

  • Welke mogelijkheden de markt biedt voor de toekomst.
  • Hoe je onderscheidend vermogen het best kunt vormgeven.
  • Hoe je klantgerichtheid kunt borgen in alle lagen van je organisatie.
  • Welke stijl van leidinggeven en samenwerking het meeste succes sorteert.
  • Hoe jij en je team de uitdagingen van elke dag het hoofd te bieden;

Aan het einde van de dag hebben jullie zelf een aanvalsplan op hoofdlijnen en een to-do-list opgesteld, waarmee je direct de volgende dag aan de slag kunt. 

Geinteresseerd, maar weinig tijd ?

Wij hebben ook een 'light'-variant ontwikkeld, waarbij uw inzet wordt beperkt tot 1 of 2 daghelften: de business fit test℠

 Zo pakken wij het aan 

 

model aanpak

 

Download de brochure

Interesse ? Wilt u meer weten ?             ontdek de business-fit-test℠

Wij begrijpen dat wendbaarheid van cruciaal belang is om te blijven winnen

Laten we daar eens over praten

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Laten we de mogelijkheden eens op een rijtje zetten.

  

 

bel ons: 06-20540015

Anthony van de Wiel 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

×

×

Login

Please login using your credentials received by email when you register.

  or   Registreer

Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×