Kies hier uw gewenste pagina

Advies | interim ondersteuning

Een frisse blik, nieuwe impulsen, daadkracht en resultaten. 

Advies interim1

Inzicht - onderzoeken om de zaken scherp te krijgen

Verbetering start met inzicht. Dat gaat verder dan kennis. Kennis betreft het wat, inzicht gaat over de vraag waarom. Waarom komt onze organisatie niet verder? Waarom bereiken we onze doelstellingen niet? Waarom komt samenwerking niet tot stand ? Daarnaast is inzicht in uw ambities belangrijk. De waarom-vraag is ook van toepassing op uw strategie, doelstellingen en inrichting van uw organisatie. 

Inspiratie - communiceren om te motiveren

Problemen dienen onderkend te worden, en doelstellingen dienen omarmt te worden. Dat vereist de juiste communicatie. Inspiratie geeft energie, waardoor verbetering op gang kan komen. Maar inspireren betekent ook begeleiden, nieuwe inzichten aanreiken en succes delen. 

Creativiteit - verkennen wat succes kan brengen

Creativity is intelligence having fun (Einstein). Creativiteit is noodzakelijk voor verbetering en innovatie. En wat zou het mooi zijn als u de denkkracht van uw collega's kunt gebruiken en gelijktijdig de werksfeer en productiviteit verbetert. 

Verbetering - vormgeven van de stap voorwaarts

Verbeteringen en innovaties moeten worden vormgegeven. Dat vereist ontwerpen, plannen, opbouwen, coördineren en hard werken.   

Succes - realiseren van uw ambitie

Succes kun je meten. Welke stappen heeft uw organisatie gezet. Welke doelstellingen zijn bereikt. Maar ook, hoe zijn mijn collega's gegroeid, vakkundig maar ook als team en aanjager van toekomstig succes.   

 

Wij begrijpen hoe je klantwaarde kunt verzilveren.

Laten we daar eens over praten

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Laten we de mogelijkheden eens op een rijtje zetten.

  

 

bel ons: 06-20540015

Anthony van de Wiel 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

×

×