Kies hier uw gewenste pagina

Business Fit-test ℠ 

Zijn wij als team klaar voor de toekomst ?  

businessfitchallenge

Samen sparren over de toekomst om uiteindelijk spijkers met koppen te slaan. 

De wereld verandert. Vandaag al

De wereld verandert zo snel dat je morgen niet meer weet, wat je gisteren goed deed. Je hebt het gevoel dat je overal te laat mee bent. Disruptie is (bijna) de standaard geworden. In het leger weten ze dat al langer; ook als de hele staf sneuvelt weten de soldaten toch het doel te veroveren.

Wendbaar zijn is noodzaak

Degene die snel – en goed – weet in te spelen op de veranderingen wint. Agile werken is het nieuwe werken geworden. Hoe kun je snel en wendbaar reageren op alles wat dagelijks op je afkomt, zonder doelloos rond te zwalken? Na de Business Fit Test℠ weten jij en je team hoe je ervoor staat. En heb je samen een lijst met verbeteringen geformuleerd.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Alle teamleden vullen een vragenlijst in, waarin zij hun mening / visie kunnen geven over een aantal aspecten die de fitheid van het bedrijf bepaald. Denk hierbij aan strategie, kansen en bedreigingen, kernkwaliteiten, sterkten en zwakten, klantgerichtheid, innovatievermogen, etc.  Wij verzamelen deze informatie en maken presenteren de resultaten tijdens de gezamelijke sessie. Daarnaast maken wij een grondige branche- en concurrentieanalyse. 

Volledig ontzorgde sessie

De Business Fit Test℠ wordt afgesloten met een gemeenschappelijke sessie, waarin volop ruimte wordt geboden om de resultaten te evalueren en te sparren over de noodzakelijke verbeteringen. Deze sessie neemt 1 of 2 daghelften in beslag en wordt bij voorkeur buiten je bedrijf georganiseerd. 

Professioneel begeleid

Jullie worden begeleid door een professional met kennis t.a.v. strategie, business development, marketing & communicatie.

Snel zicht op uw succes in de toekomst

Aan het einde van de dag hebben jullie zelf een lijst met verbeterpunten en een to-do-list opgesteld, waarmee je direct de volgende dag aan de slag kunt. 

 Zo pakken wij het aan 

BF aanpak schema2

Interesse ? Wilt u meer weten ?            ontdek de business-fit-challenge℠

 

Wij begrijpen dat wendbaarheid van cruciaal belang is om te blijven winnen

Laten we daar eens over praten

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

Wij nemen dan contact

met je op en zetten de

mogelijkheden  op een rijtje.

  

 

×

×
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Privacy policy