Kies hier uw gewenste pagina

Zo gaan wij te werk (advies / interim ondersteuning)

Een frisse blik, nieuwe impulsen, daadkracht en resultaten. 

Zo gaan we te werk2

1. Inzicht - onderzoeken om de zaken scherp te krijgen

Verbetering start met inzicht. Dat gaat verder dan kennis. Kennis betreft het wat, inzicht gaat over de vraag waarom. Waarom komt onze organisatie niet verder? Waarom bereiken we onze doelstellingen niet? Waarom komt samenwerking niet tot stand ? Daarnaast is inzicht in uw ambities belangrijk. De waarom-vraag is ook van toepassing op uw strategie, doelstellingen en inrichting van uw organisatie. 

2. Inspiratie - communiceren om te motiveren

Problemen dienen onderkend te worden, en doelstellingen dienen omarmt te worden. Dat vereist de juiste communicatie. Inspiratie geeft energie, waardoor verbetering op gang kan komen. Maar inspireren betekent ook begeleiden, nieuwe inzichten aanreiken en succes delen. 

3. Creativiteit - verkennen wat succes kan brengen

Creativity is intelligence having fun (Einstein). Creativiteit is noodzakelijk voor verbetering en innovatie. En wat zou het mooi zijn als u de denkkracht van uw collega's kunt gebruiken en gelijktijdig de werksfeer en productiviteit verbetert. Wij brengen de methoden mee om creativiteit te bevorderen, zoals design thinking, mind mapping, etc. 

4. Verbetering - vormgeven van de stap voorwaarts

Verbeteringen en innovaties moeten worden vormgegeven. Dat vereist ontwerpen, plannen, opbouwen, coördineren en hard werken.   

5. Succes - realiseren van uw ambitie

Succes kun je meten. Welke stappen heeft uw organisatie gezet. Welke doelstellingen zijn bereikt. Maar ook, hoe zijn mijn collega's gegroeid, vakkundig maar ook als team en aanjager van toekomstig succes.    

 

Overzicht van onze diensten

 

Wij begrijpen hoe je innovaties effectief vormgeeft.

Laten we daar eens over praten

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

Wij nemen dan contact

met je op en zetten de

mogelijkheden  op een rijtje.

  

 

×

×
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Privacy policy