Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/customer/www/true-service.nl/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 27

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/customer/www/true-service.nl/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/customer/www/true-service.nl/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29
True Service - Organisaties worden kleiner en flexibeler
Kies hier uw gewenste pagina
 • Slide
  innoveren
  is niet
  moeilijk,
  als je de juiste stappen zet!
 • Slide
  innovatie vereist verbeelding....
 • Slide
  innovatie vereist analyse en focus....
 • Slide
  en innovatie
  vereist teamwork!

Wij helpen je het innovatieproces te stroomlijnen.

Aan de hand van 3 organisatorische waarden, 5 fases en 9 stappen helpen wij je innovaties op het gebied van product, dienst of proces succesvol vorm te geven. Dan kan variëren van een inspiratiegesprek tot actieve innovatiecoaching en marketingondersteuning.brainstorm2 1040 200

 

Onze aanpak: 3 waarden, 5 fases en 9 stappen

Wij kunnen u ook ondersteunen bij 1 of enkele fases of stappen

 

TS innovatiemodel1


Onze diensten

 

dienst innovatiegesprek

Inzicht / inspiratie

  * 2-4 uren

dienst innovatieaudit

0-meting / advies

* 1-2 dagen

dienst innovatiecoaching

Begeleiding

* ad interim

dienst strategieworkshop

Inzicht / focus

* 1 dag

dienst klantonderzoek

Behoeftenanalyse

* projectcalculatie

dienst marketingsupport

Marktlancering

* ad interim

 

Ja, ik wil innoveren


Onze kracht

 

 

TS kwaliteit agile

Creativiteit & doelgerichtheid

 

 

 

TS kwaliteit teamwork2

Ontwikkeling van je teams

 

 

TS digitaliseren

Kennis van digitalisering

 

Binnen nu en vijftien jaar gaat de wereld er heel anders uitzien. Organisaties worden kleiner, traditionele werkplekken zijn in de minderheid en de helft van de huidige beroepen is verdwenen.

Die conclusie deelt internationaal vastgoedadviseur CBRE en Genesis in haar rapport Fast Forward 2030. Het bedrijf deed wereldwijd onderzoek onder ruim tweehonderd experts, bedrijfsleiders en jongeren.

 

Werk-privébalans

En daaruit blijkt dat privé en werk zullen steeds meer met elkaar verbonden worden en dat de traditionele werkplekken in 2030 de minderheid vormen. Activity Based Working (ABW) wordt de norm. Daarbij zit de werknemer veel ontspannender, tevredener en dus gelukkiger te werken. Stress zal dan ook op een veel lager pitje staan.
Werknemers gaan straks veel meer in kleine teams werken, met bijbehorende kleinschaligheid, flexibiliteit en betere taakverdeling.

Einde aan de grote organisaties?

Die kleinschaligheid is ook terug te zien bij organisaties. De onderneming van de toekomst is volgens het onderzoek dan ook klein en flexibel. Kleinschaligheid, individuele waarden en flexibiliteit zijn de begrippen van de toekomst.

Hiërarchie wordt steeds minder belangrijk, kennis en het vermogen snel te schakelen des te meer. Zowel in de financiële wereld als bij corporates en bij de overheid.

Geluk vs. carrière

Verder voorspellen de auteurs dat persoonlijk welbevinden en geluk veel worden belangrijker dan geld en carrière. Creativiteit en innovatie staan voor veel werknemers centraal.

Uit het onderzoek komt verder naar voren dat automatisering en robotisering niet alleen aan de onderkant van de arbeidsmarkt voor een verlies aan banen zorgen, maar ook in de middengroepen.

(Bron: CBRE en Genesis ) 

Als u dit artikel waardeert, laat het de wereld weten 

Wij begrijpen hoe je innovaties effectief vormgeeft.

Laten we daar eens over praten

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  

Wij nemen dan contact

met je op en zetten de

mogelijkheden  op een rijtje.

  

 

×

×
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Privacy policy