Kies hier uw gewenste pagina

Business Boost (U-move ℠) 

Een boost in visie, energie en daadkracht. Tastbaar resultaat in enkele weken. 

U move sept2016

Wilt u uw bedrijf in korte tijd een een nieuwe groei-impuls geven?  Met een intensieve no nonsense aanpak (U-move) boeken wij samen met u in korte tijd tastbare resultaten. Geen rocket science maar gewoon hard werken, samen. Succes in 3 stappen: change, act, grow. Omarm nieuwe mogelijkheden en laat u resultaten weer stijgen. Make the move en realiseer een nieuw, duurzaam perspectief!

Change

Met behulp van een verbeterde versie van het  business model canvas analyseren wij samen met u in korte tijd uw verbeter -en groeipotentieel. Daarbij geven wij aan welke veranderingen noodzakelijk en prioriteren we samen met u de belangrijkste stappen naar succes.  Wij helpen u bij het opstellen van actieplannen, de vereiste communicatie en het creëren van draagvlak voor de noodzakelijkere veranderingen binnen uw organisatie. 

Act

Verbeteren is hard werken en vereist regie. Samen met uw mensen realiseren wij de veranderingen in uw organisatie. Dat kan als business coach, trainer, projectleider, verandermanager of een combinatie van deze rollen. Wij stellen samen met u concrete maar haalbare doelstellingen op. Uiteraard bewaken wij de voortgang zorgvuldig. Indien gewenst ondersteunen we u operationeel, met marketing, online marketing, communicatie, campagnes en verkoop. 

Grow

De ervaring heeft ons geleerd dat uw bedrijf door onze aanpak revitaliseert en snel begint te groeien. Uw medewerkers krijgen nieuwe energie, klantfocus en initiatief. Uw verkoopkanalen worden geoptimaliseerd. En uw klanten worden beter bereikt en beter bedient, offline en online. Dit vertaalt zich direct in een hogere omzet en marge.

       Onze aanpak 

u move methode3

U-move

Verandering is in deze wereld de enige constante. U moet in beweging blijven om ook in de toekomst succesvol te blijven. Do YoU-move ?   Wij zijn met deze dienst preferred supplier voor verschillende regionale Rabobanken (ondersteuning van klanten in wat zwaarder weer).

 

Interesse ? Wilt u meer weten ?

Inschrijven nieuwsbrief

http://eepurl.com/b1n_ev

×

TS Business Model Canvas2

×

Laten we de mogelijkheden eens op een rijtje zetten.

  

 

bel ons: 06-20540015

Anthony van de Wiel 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

×

Onze diensten samengevat

                                

 

 

×

Zo kunt u zich presenterenIn de tekst kunt je (laten) doorlinken naar andere websites, publicatie etc. 

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Registreer

Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×